neljapäev, 7. märts 2013

6. päev

Xlendi

Hommik oli kuidagi uimane, ei viitsinud asju pakkida, lõpuks sain kola kokku, pressisin jälle kahte kotti kõik ja ... algas korralik paduvihm. Fotokoti panin selga, spordikoti kuhugi jalgade juurde, nii ma vihmas tuta- tuta kuidagi Xlendisse sain. Ma nägin vist päris rääbakas ja külmunud välja, kui uhkest hotelliuksest läikivale marmorpõrandale ennast lohistasin, veenired järel.

Tütarlapse (siin on nii pisikesed inimesed) peanupp paistis kuskilt suure massiivse laua tagant, siis ajas ennast püsti ja vaatas mind üle ääre pikalt. Otsisin sõnu, aga ükski ei tuld meelde. Siis ütlesin lihtsalt oma nime ja sellel oli võlujõud. Võeti laualt paber ja allkiri siia ja sinna ja tegin makse ära ja läksime mu tuba otsima. Esimene lift ja korrus nr. 2, siis pikk koridor, vasakule, paremale, otse ja 2 lift ja korrus 3 ja tuba 212. Jäi meelde? Mulle mitte :P (suutsin ikka pärast ära eksida) Ja tagasi umbes sama, retseption on korrus 0 ja väljapääs rannale on korrus -3. Just, siin on olemas korrused -3 ja -2 ja -1 ja 0 ja 1 jne jne. Lisaks eri tasandid, eri liftid, koridorid- uksed, no seuke rotilõks :)

Aga tuba on mõnna- no mis tuba, apartement. Elutuba, köök, 2 magamistuba, uhke koridor, wc, dush, mullivann. Ja rõdu, suur rõdu, vaade lahele. Kogu küla peopeal.

Lahe vastas mägi, mille mõni tund hiljem vallutasin. 


Kahjuks pole siin linnakeses poodi ja selleks pidin tagasi minema Victoriasse. Ostsin kohe kaks kilekotitäit toitu, mõtlesin et teen praekartuleid- suu jooksis juba vett aga unustasin soola. Pidin leppima itaalia pajarooga. Eks homme hinnasees-hommikusöögi ajal ajan endal taskud soola täis, salaja. 
Sain poest pistiku, ehk ülemineku ehk nagu sinna peale kirjutatud oli- turisti adapter ehk üleminek euroopast U.K. -sse. Loomulikult olid siin korteris jälle kõik pistikuaugud United Kingdom, ehk kolmeharulised. 

Käisin kohe ka mäe otsas ära, vaade oli ikka ülivinge, istud kivi otsas ja vaatad alla, õhtupäike põske soojendamas. Pidin peaaegu tukkuma jääma sinna. 

Mäe külg on täis piimalilli mis vot nii suured põõsad :) 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar